ریست که می کنم اجرا نمیشه سیستم بالا میاد
در ضمن موقع کپی کردن فایل همون فایل با یه فایل دیگه جایگزین میشه
فرستاده شده از LG-D380ِ من با Tapatalk
هردو فایل باید باشه یا جایگزین بشه
ریست که می کنم اجرا نمیشه سیستم بالا میاد
در ضمن موقع کپی کردن فایل همون فایل با یه فایل دیگه جایگزین میشه
هردو فایل باید باشه یا جایگزین بشه
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-04-17 انجام شده است
|
شما فایل autoexe را کپی نکن . فقط اون دو تا را کپی کن ببین بوت میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saman.kh (05-04-17)
نه متاسفانه فقط سیستم بالا میاد
با F12 هم که انتخاب هم که می کنم ران نمیشه
یک مشکلی در ساخت فلش بوت داری و گرنه راحت بوت میشه . اگر وضعیت بایوس در حالت uefi هست . باید موقع ساخت فلش بوت گزینه gpt و uefi را انتخاب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saman.kh (05-04-17)
توی یوفی هست ولی اونها ntfs دارن اونهمدتست کردم
من ssd m2 رو سیستم دارم مشکلی نداره اون
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 05-04-17 انجام شده است
عزیز پروسه کار خیلی راحت هست . باید ببینی کجا اشکال داری رفع بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایزو زیر را تست کن . و add کن به rufus
http://www.gigabytenordic.com/downlo.../win98boot.zip
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس را بگذار روی LEGACY این کار را انجام بده بعد درستش کن بعد از فلش بایوسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه هیچکدام جواب نمیده
برد را ببرید آواژنگ براتون انجام میدهند . چون خیلی راحت میشه با این efi flash بایوس را برگردوند به نسخه قبلی . بارها انجام دادم . واقعا نمیدونم مشکل شما در کدوم قسمت هست . البته موقع بوت فلش گزینه secure boot باید غیر فعال باشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط samadkhodaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم اضافه کنم . این بایوسی که اپدیت کردی در مرحله بتا هست به زودی بایوس فول این ورژن میاد .صبر کنی نسخه فول منتشر میشه .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks